Åstruplundvej 34, Åstruplund, 8740 Brædstrup

Lækker villa - lækker beliggenhed - kom og kig

Flot Preben Jørgensens hus i naturskønt område - nemt at komme på Motorvejsnettet, eller ad landevej til Silkeborg, Horsens, Aarhus, Vejle. Gode indkøbsmuligheder i Brædstrup og skolebussen kører lige til døren. Området er bakket og med marker så langt øjet rækker.

Boligen er super godt indrettet med gode lyse rum og intet mindre en 5 værelser. Boligen er opdelt i voksen- og børneafdeling - begge med eget bad med brus. Ydermere entre i åben forbindelse med bryggerset, herfra adgang til stort HTH køkken og alrum, hvor hele familien kan samles og hygge med god mad. Her forefindes også godt viktualierum med plads til alverdens lækkerier og ekstra køkkengrej. Sidst ikke mindst dejlig stue med brændeovn. Der er gulvvarme overalt med individuel rumfølere.

Haven er i flere niveauer, nem at holde og er helt ugeneret. Der er flisegang rundt om huset. Nyd kaffen på toppen af haven/bakken, mens udsigten til marker og området
nydes.

Hyggelig "gårdmiljø" med stor flisebelagt terrasse med sol fra morgen til aften.

Herudover 2 integrerede carporte under taget, opvarmet hobbyrum samt 2 rummelige udhuse med god plads til både cykler, havemøbler, haveredskaber og træ til brændeovnen.

En bolig med plads til dine, mine og vores børn

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.