Drosselvej 2, 8654 Bryrup

Stor rummelig villa i et plan - dejligt kvarter

Er ønsket en rummelig bolig med en dejlig beliggenhed i roligt kvarter tæt på skov og natur, så er denne bolig måske lige netop det, du søger.

Boligen er beliggende i det hyggelige og børnevenlige fuglekvarter i Bryrup. Og med stisystem til blandt andet børnehaven, skolen, indkøb, sportsbane og hal er det ingen sag at komme rundt på enten gåben eller cykel. Og er du samtidig til natur og friluftsliv, er Bryrup det helt rigtige sted. Byen ligger midt i noget af Danmarks smukkeste bakkede natur med både skov og (bade)søer. Og for pendlere ligger byens også godt, da der ikke er langt til større byer som Silkeborg, Skanderborg, Århus, Ikast, Brande og Herning.

Indretning:
Boligen byder dig velkommen i entreen og leder dig videre ind til det hyggelige køkken med spiseplads. Herfra ledes du ind i den rummelige stue, hvor familien kan hygge omkring brændeovnen eller spille spil ved spisebordet. Fra stuen er der udgang til en stor og skøn solterrasse, hvor solen kan nydes fra middag og frem. Herudover bryggers med plads til opbevaring samt vaskemaskine og tørretumbler. Stort soveværelse samt 2 gode værelser (har tidligere været 3 værelser) og sidst men ikke mindst stort dejligt badeværelse med bruser, skabe og god plads.

Ydermere en stor flisebelagt indkørsel med god holdeplads samt carport med redskabsrum og garage med vippeport. Haven er udlagt med græsplæne og bede og der er god plads til at hele familien kan boltre sig.

Forhaven er fin med stenbed med granitskærver og minimal vedligeholdelse.

En dejlig ejendom til en fornuftig pris.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.