Kokvrøvlvej 2, Træden, 8740 Brædstrup

Veludnyttet og velholdt villa tæt på smuk natur

Området:
Træden er smukt beliggende med skov, søer og gode naturoplevelser tæt på. Herudover kan den populærer friskole og børnehave fremhæves samt det gode naboskab/fællesskab. Når der skal handles ind er Brædstrup eller Østbirk tæt på, som begge er gode handelsbyer. Af større byer kan nævnes Horsens, Skanderborg, Silkeborg som kan nåes indenfor 25 min.

Indretningen
Rummelig garage med vippeport samtåbent overdækket cykelrum/hyggekrog mm. Herudover godt værksted/hobbyrum med mange muligheder. Flisebelagt indkørsel med holdeplads til campingvognen eller traileren.

Kælderen:
Der er direkte adgang til huset fra garagen/overdækkede, så du behøver ikke få våde tæer, når du kommer hjem med indkøb mm. Bryggers med håndvask og plads til vaskemaskine mm., 2 gode store værelser, viktualierum samt badeværelse med brusezonesamt.

Stueplan:
Køkken med spiseplads, skøn udestue med masser af lys og udsigt til haven, dejlig vinkelstue med afhøvlede trægulve, entre og gæstetoilet.

1. sal:
Repos, soveværelse med indbyggede skabe, værelse samt endnu et badeværelse ligeledes med brusezone. Fra repos er der adgang til svalegangen, hvor der er en flot udsigt til haven og når bladene er faldet af træerne - så ud over det smukke område og søen.

Haven er lukket og hyggelig med egen havedam og flotte bede og planter.

En skøn villa der er meget velholdt ude som inde - her får du mange m2 for pengene.

Se meget mere omkring området mm her klik her for at se linket

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.