Petroleumsstræde 4, Træden, 8740 Brædstrup

Et smørhul med mulighed for fordybelse....

Mærk roen og stilheden sænke sig efter en travl dag på jobbet, mens du nyder kaffen på verandaen og lytter til de store træers vajen i den milde sommervind. Sådan er det at bo på Petroleumsstræde 4 i den hyggelige landsby Træden.

Her er der plads til fordybelse....

Du finder dette hyggelige byhus for enden af den lille lukkede vej omgivet af andre smukke gamle ejendomme og marker.

Boligen er optimalt indrettet, så du undgår unødig spildplads og får det maksimale ud af de 114 m2. Herudover fint udhus med muligheder for opbevaring og værksted, drivhus samt trægarage med loftrum.

Indretning:
Entreen er med trappe til 1. sal og fungerer som fordelergang for boligensøvrige rum i stueplan. Dejligt køkken med god skabs-og arbejdsplads. Spisestuen, som er i åben forbindelse med køkkenet, er med brændeovn samt udgang til den hyggelige overdækkede veranda. Herudover lys opholdsstue samt rummeligt badeværelse med brusezone. Der er gulvvarme i køkkenet, spisestuen og badeværelset.
1. sal er indrettet med 2 værelser. Der er mulighed for opbevaring i skunkene. Der er gode muligheder i at indrette 1. sal anderledes, således der kan blive 3 gode værelser istedet.

Haven er med smukke gamle træer og er på 1.395 m2 og primært udlagt i græs og grænser op til marker. Her er der mange muligheder for hulebygning med ungerne eller blot sidde og læse en god bog.

Boligen er opført i solide materialer og er fra en tid, hvor der blev lagt vægt på et godt håndværk. Boligen er hulmursisoleret og der er installeret gasfyr og brændeovn, så varmeudgiften er lav. Se evt. Energimærkningen.

Så er du til smuk natur med bakket landskab, søer, å og skov og ønsker du samtidig et aktiv forenings- og idrætsliv, forsamlingshus, skole og børnehave - så er dette det helt rigtige sted for dig.

Se meget mere omkring området mm her klik her for at se linket

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.